Coșul este gol...

Coperta MFE
MINIENCICLOPEDIA FĂPTURILOR EXTRATERESTRE

Autor Mirabilian Gheorghiță În stoc: DA 
Editura Hyperboreus
35,00 Lei 30,00 Lei
Cantitate:

Colecția Mirabilis
Anul lansării 2014
Format 13 x 20 cm
Pagini 368
ISBN 978-606-93780-0-7

 


 Până nu cu mult timp în urmă, fenomenul OZN a fost privit cu suspiciune și neîncredere de marea majoritate a populației, orice referire la acesta fiind considerată, implicit de mass-media, fie rezultatul unor iluzii optice, fie pur și simplu subiectul unor povestiri științifico-fantastice. Odată cu „explozia“ internetului, însă, știrile despre OZN-uri și despre ființele extraterestre au început să devină tot mai întâlnite. Oameni de știință autentici, cum ar fi de exemplu Frank Drake, au admis și chiar au demonstrat matematic că probabilitatea ca noi să fim singuri în Univers este practic nulă. Și totuși, atunci unde sunt aceste ființe extraterestre? Cum este posibil ca nicio altă civilizație, dintre atâtea care pot exista în întregul Univers, să nu ne fi descoperit până acum? Iar dacă ne-a descoperit, de ce nu ni se arată? Aceste întrebări sunt legitime, însă răspunsurile care ni se oferă în momentul de față nu reflectă neapărat realitatea, fiind în mare parte incomplete sau chiar false.

Copertă spateÎn ciuda numeroaselor proiecte de descoperire a unor civilizații extraterestre, ce au fost organizate de-a lungul timpului de marile puteri ale lumii, există numeroase dovezi care atestă faptul că omenirea a fost descoperită – chiar cu mult timp în urmă – de unele civilizații extraterestre extrem de avansate, iar numărul acestora nu este deloc mic, așa cum am putea crede. Care sunt aceste civilizații și ce urmăresc ele, iată o temă incitantă care constituie subiectul lucrării de față.

Sperăm, în mod sincer, că acest studiu va aduce o piesă în plus în puzzle-ul pe care extratereștrii îl construiesc cu răbdare de foarte mult timp, urmărind să creeze condițiile necesare pentru ca omenirea să-i poată întâlni. Nimeni nu poate preciza momentul în care va avea loc această mare întâlnire, dar cu siguranță ea se va produce atunci când omenirea va fi pregătită și își va dori aceasta cu adevărat.