Coșul este gol...

oracolORACOLUL ÎNGERILOR

Autor     Ambika Wauters În stoc: DA
Editura     Pi
70,00 Lei
Cantitate:
Colecția     -
Anul lansării     2014
Format     23 x 16,6 cm
Pagini     112
ISBN     978-973-0-05612-9

 


Practicile divinatorii au reprezentat de multe secole o cale prin care omul a putut lua legătura cu Creatorul său, pentru a afla răspunsuri la întrebările la care nu găsea răspuns. Prezenta lucrare, deși aparent simplă, poate avea, prin puterea integrării divine, un rol inspirator și călăuzitor pentru ființele umane care aspiră sincer să contacteze lumea inefabilă a ierarhiilor cerești.

Îngerii au puterea de a ne proteja pe fiecare dintre noi şi de a ne oferi ajutor, ghidare şi iubire veşnică necondiţionată. Prin Oracolul îngerilor, aveţi acum la îndemână calea de a pătrunde această înţelepciune divină. Cele 36 de cartonaşe reprezintă ilustrări simbolice, frumoase şi inspirate ale tuturor ierarhiilor angelice. Fiecare ilustrare a îngerilor împărăţiilor Cereşti (Cerul Formator, Cerul Creaţiei, Cerul Paradisului) vă oferă inspiraţia divină, claritatea minţii, a cunoaşterii şi a discernământului de care aveţi nevoie în pro­blemele de zi cu zi, în afaceri, în relaţiile de iubire, în carieră, în evoluţia spirituală, dar şi în momentele de cotitură ale vieţii.

Semnificaţia simbolică şi interpretările cartonaşelor cu îngerii tuturor ierarhiilor angelice oferă doar aspecte pozitive de iubire şi de energie binefăcătoare pentru orice situaţie în care vă aflaţi.

Cartea ilustrată care le însoţeşte cuprinde descrieri ample, simbolism, corespondenţe, explicaţii și comentarii pentru toţi îngerii reprezentaţi în fiecare cartonaş în parte şi arată cât de simplu şi eficient se poate utiliza Oracolul îngerilor.

Fiţi deschişi faţă de viaţă, deschideţi-vă inimile faţă de Oracolul îngerilor şi lumea angelică se va deschide către voi, acum și aici.

***

Un cadou inspirat, pe care îl puteți face celor dragi! Pachetul conține 36 de cartonașe ce ilustrează reprezentările simbolice ale tot atâtor îngeri, precum și o carte ilustrată.