Coșul este gol...

femeia lui dUMNEZEUFEMEIA LUI DUMNEZEU

Autor    Diksha Devi În stoc: DA
Editura     Venusiana
20,00 Lei
Cantitate:
Colecția     -
Anul lansării     2012
Format     21 x 14,5 cm
Pagini     224
ISBN     978-973-88634-4-6

 


Femeia spirituală are o misiune de pionierat, căci ea va ghida umanitatea pe o treaptă nouă. Nu se va petrece peste noapte, şi nici ca prin minune. Este nevoie ca femeia să își transforme propria fiinţă şi deopotrivă propriile relaţii. Iar lumea se va metamorfoza atunci când ceea ce ne defineşte şi felul cum comunicăm unii cu alţii va urca în spirala evoluţiei.

Femeile au devenit egale cu bărbaţii prin lege, dar sunt condiţionate încă de scheme străvechi care le subjugă emoţional şi le fac să intre în competiţie pentru a obține atenția și protecţia bărbatului. Ele sunt învestite cu puterea de a da viaţa, ele sunt cele care pregătesc leagănul unei umanităţi mai înalte. Iar totul începe cu o conştiinţă iluminată care transcende condiționările egoului şi din punct de vedere individual, şi colectiv.

Este un proces delicat, dificil şi palpitant. Cum pot să-l ducă la bun sfârşit femeile care deschid drumul spre noua etapă în care va intra Umanitatea? Grupările spirituale şi marile tradiții ale înţelepciunii ştiu deja răspunsul.